Online verb Questions with Answers | Best Kids Learning Platform - Easyshiksha

Verb Questions with Answers

no-image
  • 1. A lion does not _______ grass.
    Answer:- A lion does not eat grass.
  • 2. Most people _______ a newspaper in the morning.
    Answer:- Most people read a newspaper in the morning.
  • 3. Birds _______ nests.
    Answer:- Birds build nests.
  • 4. A carpenter _______ furniture.
    Answer:- A carpenter makes furniture.
  • 5. Birds _______ in the sky.
    Answer:- Birds fly in the sky.
  • 6. Buds _______ into flowers.
    Answer:- Buds bloom into flowers.
  • 7. Fire _______.
    Answer:- Fire burns.
  • 8. Aryan _______ for an insurance company.
    Answer:- Aryan works for an insurance company.
  • 9. Cows _______ grass.
    Answer:- Cows eat grass.
  • 10. The wind _______.
    Answer:- The wind blows.
  • 11. The monkey sat by the door.
    Answer:- The monkey sat by the door.
  • 12. Jack _______ in a hurry.
    Answer:- Jack left in a hurry.
  • 13. Michelle _______ her elbow while _______.
    Answer:- Michelle hurt her elbow while playing.
  • 14. Please _______ the door.
    Answer:- Please open the door.
  • 15. She _______ a new car and _______ _______ her driving lessons.
    Answer:- She bought a new car and started taking her driving lessons.
  • 16. Joe _______ the job offer.
    Answer:- Joe accepted the job offer.
  • 17. Kelly _______ hip-hop music.
    Answer:- Kelly enjoys hip-hop music.
  • 18. We _______ to the grocery store and _______ so many items that _______ them home became difficult.
    Answer:- We went to the grocery store and bought so many items that carrying them home became difficult.
  • 19. The accountant is _______ the expenditure for the month of February.
    Answer:- The accountant is calculating the expenditure for the month of February.
  • 20. Johnson _______ a lot of money but he spends it too.
    Answer:- Johnson earns a lot of money but he spends it too.
Future Scope
HDFC Credila: Education Loan
Fair Exhibition Organisation
Indian Education Congress
AQT
Want to explore more about EasyShiksha services & looking for any help!

We always looking to collaborate and our team can help you with all your doubts

by proceeding ahead you expressly agree to the EasyShiksha terms of use and privacy policy.