Online preposition Questions with Answers | Best Kids Learning Platform - Easyshiksha

Preposition Questions with Answers

no-image

1. Question:- The boy ran _______ the street.
Answer:- The boy ran across the street.

2. Question: -He walked _______ the building.
Answer:- He walked around the building.

3.Question:-The train goes_______ a tunnel.
Answer:-The train goes through a tunnel.

4.Question:-I walked _______ the river bank.
Answer:-I walked along the river bank.

5.Question:-Who is standing _______ the gate?
Answer:- Who is standing at the gate?

6.Question:-Your glasses are _______ your nose.
Answer:-Your glasses are on your nose.

7.Question:-The cat is hiding _______ the door.
Answer:-The cat is hiding behind the door.

8.Question:-Come and stand _______ me, Jane.
Answer:-Come and stand in front of me, Jane.

9.Question:-The dog came running_______ its master, wagging its tail.
Answer:-The dog came running to its master, wagging its tail.

10.Question:-They walked _______ each other.
Answer:-They walked towards each other.

11.Question:-I will see you _______ Saturday.
Answer:-I will see you on Saturday.

12.Question:-The class will start _______. 9:30am.
Answer:-The class will start at 9:30am.

13.Question:-There is a bee _______ the room.
Answer:-There is a bee in the room.

14.Question:-She comes _______ Australia.
Answer:-She comes from Australia.

15.Question:-The dog sat _______ the poolside.
Answer:-The dog sat by the poolside.

16. Question:- What are you looking _______?
Answer:- What are you looking at?

17.Question:-The kids are sitting _______. the block.
Answer:-The kids are sitting around the block.

18.Question:-Can he be relied _______?
Answer:-Can he be relied upon?

19.Question:-Sherry threw the ball _______ the kitchen counter.
Answer:-Sherry threw the ball over the kitchen counter.

20.Question:-This letter was written _______ Sarah.
Answer:-This letter was written by Sarah.

WE FEATURED IN

NOW
WE'RE ON MOBILE TOO

10X FASTER EXPERIENCE

Easy Shiksha App Use
Future Scope
HDFC Credila: Education Loan
Fair Exhibition Organisation
Indian Education Congress
AQT

Want to explore more about EasyShiksha services & looking for any help!

We always looking to collaborate and our team can help you with all your doubts

by proceeding ahead you expressly agree to the EasyShiksha terms of use and privacy policy.