Online complex Questions with Answers | Best Kids Learning Platform - Easyshiksha

Complex Questions with Answers

no-image

1. Question:- What Has Many Keys But Can’t Open A Door?
Answer:- Piano

2. Question: -What Cant Be Used Until It Is Broken?
Answer:- A Coconut

3.Question:-What Has One Eye But Cannot See?
Answer:-A needle

4.Question:-I’m Where Yesterday Follows Today, And Tomorrow Is In The Middle. What Am I?
Answer:-Dictionary

5.Question:-What Gets Wet While Drying?
Answer:- Towel

6.Question:-What Is So Delicate That Even Mentioning It Breaks It?
Answer:-Silence

7.Question:-What Word Is Spelled Incorrectly In Every Single Dictionary?
Answer:-Incorrectly

8.Question:-What Can One Catch That Is Not Thrown?
Answer:-A cold

9.Question:-If It Takes Eight Men Ten Hours To Build A Wall, How Long Would It Take Four Men?
Answer:-Nothing. The wall is already built

10.Question:-If You Have A Bowl With Six Apples And You Take Away Four, How Many Do You Have?
Answer:-The four you took

11.Question:-How Can You Go 25 Days Without Sleep?
Answer:-Sleep in the night.

12.Question:-How Do You Make The Number One Disappear?
Answer:-Add a ‘G,’ and it’s gone!

13.Question:-I Am An Odd Number. Take Away One Letter And I Become Even. What Number Am I?
Answer:-Seven

14.Question:-Why Is The Math Book Sad?
Answer:-Because it has problems

15.Question:-What Always Goes To Bed With Its Shoes On?
Answer:-A horse

16. Question:- If Ten Birds Are Sitting In A Tree And A Hunter Shoots One, How Many Birds Are Left In The Tree?
Answer:- None. All birds fly away

17.Question:-What Goes Up As Soon As The Rain Comes Down?
Answer:-An umbrella

18.Question:-Beth’s Mother Has Three Daughters. One Is Called Lara, And The Other One Is Sara. What Is The Name Of The Third Daughter?
Answer:-Beth

19.Question:-What Kind Of Tree Can You Carry In Your Hand?
Answer:-A palm tree

20.Question:-A Father’s Child, A Mother’s Child, Yet No One’s Son?
Answer:-A daughter

WE FEATURED IN

NOW
WE'RE ON MOBILE TOO

10X FASTER EXPERIENCE

Easy Shiksha App Use
Future Scope
HDFC Credila: Education Loan
Fair Exhibition Organisation
Indian Education Congress
AQT

Want to explore more about EasyShiksha services & looking for any help!

We always looking to collaborate and our team can help you with all your doubts

by proceeding ahead you expressly agree to the EasyShiksha terms of use and privacy policy.